NAŠA PATENTIRANA STRUČNOST

Želim se ponovno povezati s parfemom iz prošlosti

Valérie Demars kreirala je i patentirala koncept Aromaparfumerije: savez luksuzne parfumerije i snage biljaka s blagim djelovanjem na emocionalno tijelo. U srcu prirodnih i ljekovitih aromaparfema Aimée de Mars nalazi se eliksir sreće i ljubavi: 21 živopisno eterično ulje u kombinaciji s izvorskom vodom iz Saint Genoua.

 

SASTAV PRIRODNIH MIRISA MAISON DE MARS

Preuzmite najbolje iz prirode

U Maison de Mars vjerujemo da mirisi mogu biti prirodni, organski, veganski, da poštuju planet i da su dugotrajnosti kao sintetički mirisi. S tim uvjerenjem, Valérie Demars razvila je Aromaparfumeriju i njenu jedinstvenu formulaciju kombinirajući prirodnost i užitak za njegu i blagotvorno djelovanje na emocije.

Svi naši prirodni mirisi poštuju ovo načelo prirodnosti.

USPOREDBA KONVENCIONALNIH I AROMAPARFEMA

Sintetski vs. prirodni mirisi

Stvaranje parfema sadrži mnoge misterije, a čitanje njihovog sastava često je teško i nejasno.

Da bi se spriječilo kopiranje, formule moraju ostati tajne. Upravo zbog toga nije moguće vidjeti detalje sastava već je samo naznačeno „PARFEM“. Proizvođači parfema nemaju zakonsku obavezu deklarirati sav svoj sastav već samo alergene koji ga čine. Teško je reći razliku između mirisa koji koristi prirodne sirovine i konvencionalnog mirisa. Kliknite da biste saznali više o razlikama koje postoje!

NAŠ IZBOR AROMAPARFEMA: