NAŠ IZBOR ORGANSKIH ETERIČNIH ULJA

Otkrijte ono najbolje iz prirode

Kroz naša dva branda prirodnih mirisa, Eau de Mars i Aimée de Mars, biramo najljepše materijale iz prirode kroz široku mirisnu paletu koja omogućava ženama da osjete sve blagodati prirode.

PREDNOSTI PRIRODNIH ESENCIJA

Mirisna raznolikost

Još od antike, biljke su se koristile zbog svojih mirisnih svojstava, za pročišćavanje, liječenje i obnovu. U 20. stoljeću, francuska aromaterapija opisala je sastav i objasnila djelovanje eteričnih ulja, što je I ranije bilo poznato i prakticirano.

S brojnim sastojcima, eterična ulja putem mirisa reguliraju učinak na količine neurotransmitera. Stimuliranjem ili inhibiranjem proizvodnje nekih od njih (serotonin, endorfin…) djeluju izravno na psihu, hormonalni i imunološki sustav

100% UČINKOVITI, PRIRODNI I ORGANSKI

Aktivno & snažno srce parfema

Od 20.stoljeća francuska aromaterapija okarakterizirala je sastav I objasnila djelovanje eteričnih ulja, a naši preci su koristili znanja razumijevajući svaku biljku. S obzirom na bogat sastav, eterična ulja kroz osjet mirisa pružaju regulativan učinak na neurotransmitere i to poticanjem ili inhibiranjem sinteze nekih od njih (serotonin, endorfin…). Time izravno utječu na psihu, hormonalni I imunološki sustav
Aktivna jezgra koja je prisutna u svakom Aimée de Mars mirisu formulirana je čineći dobrobit osobi koja ga koristi. U sastavu mirisa je 21 vrsta 100% eteričnog ulja. Kreirano je na 2 razine:  da se postigne savršena ravnoteža između aktivnih molekula te da se uzme u obzir djelovanje svakog ulja čija se moć poveća kada se kombinira s drugim uljima.
 
Aktivne jezgre pojačavaju djelovanje prirodnog mirisa, a koncentracije eteričnih ulja razlikuju se za svaki prirodni miris prema željenom djelovanju na emocije i čakre. Također dodajemo i druge dragocjene sirovine i eterična ulja kako bismo dobili najugodniju mirisnu notu.