IZVORSKA VODA IZ SAINT GENOUA

Božanska & aktivna voda

U srcu zaseoka Breuzy koji se nalazi u gradiću Montcresson u Loiretu, Valérie Demars, tvorac i parfumer, otkriva nam tajne svog obiteljskog imanja koje joj je prenijela baka Aimée.

Ovo jedinstveno mjesto bilo je u 11. stoljeću benediktinski samostan kojem je pripojen bio i mlin za pšenicu. Iz tog razdoblja ostao je samo prirodni izvor, ljekovita voda iz Saint Genoua.

Nekadašnju keltsku fontanu, kristijanizirao je sveti Genulph, sveti iscjelitelj. U 19. i 20. stoljeću postala je mjesto hodočašća za tisuće žena i muškaraca koji su se kupali tamo na dan Svetog Ivana Krstitelja (24.lipnja)

VALÉRIE DEMARS, KREATORICA PRIRODNIH MIRISA:

“Sjećam se priča koje mi je pripovijedala moja baka Aimée o izvoru Saint Genou, nevjerojatne price koje me i dan danas nadahnjuju. Odlučila sam ovu božansku izvorsku vodu ugraditi i u bočice svojih prirodnih mirisa kako bi muškarci i žene imali koristi od njezinih ljekovitih svojstava.”

Kako bih podijelila svoju strast prema parfumeriji i ovom prirodnom blagu, Valérie Demars svakog lipnja otvara vrata svog tajnog vrta za proslavu na izvoru Saint Genou. Jedinstven trenutak radosti.

NAŠ ODABIR AKTIVNIH PRIRODNIH MIRISA:


354,38 kn
(€46.98)
472,50 kn
(€62.65)

Ženski

MYTHIQUE IRIS


354,38 kn
(€46.98)
551,30 kn
(€73.13)