NASTANAK PRIRODNE PARFUMERIJE

Baka Aimée

Naša parfemska kuća nastala je iz jedne slatke priče iz djetinjstva između bake i unuke.
Na taj je način Valérie Demars željela odati počast svojoj baki Aimée dajući parfemima njeno ime.
Tako su nastali mirisi Aimée de Mars, mirisi ljubavi i povezanosti s voljenima. S 13 godina, Valérie je pronašla svoje zanimanje, usred ruža u vrtu Aimée. Svijet mirisa tada postaje svijet ljubavi i dijeljenja. Njezin san bio je stvoriti parfeme koji se povezuju s našom božanskom suštinom i istinskom prirodom.

„Moja baka Aimée prenijela mi je svoj duhovni karakter i pružila mi je bezuvjetnu ljubav, time sam htjela ispuniti svaki aromaparfem Maison de Mars.“

PODRIJETLO, DJELOTVORNA IZVORSKA VODA

Nastala iz obiteljske baštine, izvorska voda iz Saint Genoua francuskog je podrijetla i dio je tradicije iscjelitelja.
Izvorska voda sastavni je dio svih naših mirisa, predstavlja koristan i učinkovit dar.
 
PROČITAJ VIŠE...
“Sjećam se priča koje mi je pripovijedala moja baka Aimée o izvoru Saint Genou, nevjerojatne price koje me i dan danas nadahnjuju. Odlučila sam ovu božansku izvorsku vodu ugraditi i u bočice svojih prirodnih mirisa kako bi muškarci i žene imali koristi od njezinih ljekovitih svojstava.”
 
VALÉRIE DEMARS, KREATORICA PRIRODNIH MIRISA
 

PRIRODA KAO INSPIRACIJA

Slušajmo poeziju cvijeća

Valérie Demars kreatorica je svih prirodnih mirisa Maison de Mars, ulaže iznimnu volju za dijeljenjem originalne, autentične, živopisne i osjetilne kreacije.

Prirodni mirisi Eau de Mars i Aimée de Mars zamišljeni su da predstavljaju nježnost prirode, a nadahnuti su ljepotom božanskog stvaranja. Oni su dragocjeni izvor u kojem se cvijeće stapa s moćima biljaka i čine da ovi prirodni mirisi pjevaju.

 

 Želimo se ponovno povezati s kvalitetama iz prirode, nudeći transparentan vodič. Valérie Demars željela je stvoriti novi oblik parfumerije – aromaparfumeriju. Aromaparfumerija predstavlja suptilni spoj eteričnih ulja, vibrantne izvorske vode i znanja francuske parfumerije, prepoznatljive u cijelom svijetu. Organska eterična ulja izvrstan su primjer dragocjenih ekstrakata koje koristimo u našim parfemima, predstavljaju kvintesenciju (suštinu) duše.

OTKRIJTE AROMAPARFUMERIJU